top of page

Alla kära Stadsjägare!

Efter 8 år, 4 städer, 12 Stadsjakter och mer än 150 olika utmaningar har grundarna (Pernilla och Janne) känt att vi behöver en paus, alternativt att det kan vara dags för någon annan att ta över detta fantastiskt koncept.
Under dessa år har vi mött så många fantastiska människor, haft så otroligt kul, skapat många oförglömliga minnen och skrattat mycket. Det här beslutet har växt fram hos oss under ett par år, då vi känner att vår energi och fokus är bättre lämpad på annat håll den närmaste tiden.

Med det sagt så önskar vi att Stadsjakten ska leva vidare och ser gärna att någon från vår underbara Community tar sig an konceptet och vidareutvecklar/bibehåller den standard som vi satt och som vi gärna delger för att vi alla ska fortsätta kunna ha "Årets Roligaste Dag" varje år.


Vår hjälpande projektledare från i år, Sara, har inte möjlighet att köra 2021 så om ni är intresserade av att höra mer, tveka inte att kontakta oss så kan vi prata om hyr- eller köpeavtal för konceptet Stadsjakten. Vi kan garantera att det kommer ge en stor tillfredsställelse och skapa många fantastiska minnen och nya kontakter.

Med hopp om att vi snart ses igen!

 
Vänligen,

Janne och Pernilla Tengwall

bottom of page