OM TÄVLINGEN

Stadsjakten Göteborg 2020

 

INFO OM STARTKITSUTLÄMNING:

- Tänk på att båda deltagarna måste lämna in en påskriven dispensklausul (länkad) innan ni får ut era saker!

- Plats och tid för startkitsutlämning uppdateras närmare tävlingsdagen.


I startkiten får ni:
- EN nummerlapp där laget samlar sina stämplar (lagkamraterna måste vara max 20 m ifrån varann hela tiden så ni behöver inte samla på två ställen). Sätt nummerlappen på ett lättillgängligt ställe så att funktionärerna lätt kan stämpla den när ni klarat en utmaning. 
- Varsin t-shirt i den storleken som beställdes vid anmälan. Tröjan ska vara synlig under hela tävlingen och ert lagnamn skall skrivas på ryggen. Ett par stycken pennor finns på plats men ta gärna med en egen
vattenfast penna för detta ändamål.  

 - T-shirt och nummerlapp skall vara synligt under hela tävlingen. Endast nummerlappen om man ställer upp i Utklädningsklassen.

 INFO OM TÄVLINGSDAGEN:


 - Start och mål uppdateras närmare tävlingsdagen.

 - Uppvärmningen/prat på scen startar kl 9.30, var i god tid! Starten går kl 10.00 och då får lagen sina ledtrådspapper. 

 - Klockan 16.00 stänger vi tidtagningen samt målet och lag som kommer in efteråt får ingen sluttid eller placering.

 - Det finns minst 13 olika stämplar att lösa. Efter att man klarat minst 10 st får man ta sig i mål. Vid varje utmaning finns en Stadsjaktenflagga så att ni vet att ni är på rätt plats. Finns ingen flagga i närheten är ni förmodligen inte rätt. 

 - Ordna gärna kollektivtrafikkort innan.

 - Man får inte ta sig fram på annat sätt än till fots eller med kollektivtrafiken (endast buss), om inte annat är bestämt vid en utmaning. Lag som fuskar blir diskvalificerade. Alltså inga elsparkcyklar, hyrcyklar, taxi, helikopter etc! 

- Vid kö - egen avvägning! Ska ni vänta kvar eller ta er vidare till nästa station? Ert beslut! Det kanske ligger en annan station i närheten?

 

- Stadsjaktens chef Jakthövdingen kommer att gå runt på stan och honom kan man utmana i en slumpad 50/50-utmaning. Vid vinst får man en stämpel men om man förlorar kommer man få ett kännbart straff istället. Vågar ni utmana honom om ni träffar honom? 

- Observera att vanliga trafiklagar och regler gäller. Visa hänsyn för andra lag, funktionärer och tävlingsledare. Behandla andra så som ni själva vill bli behandlade helt enkelt.

- Efter att målet stängt är det dags för efterfest. Vi kommer ha prisutdelning för de vinnande lagen och även tävla ut en del priser som alla närvarande har chans att vinna. Efterfesten pågår ca 16.45 - 18.30. På plats kommer det finnas mat och dryck till salu för alla deltagare och funktionärer. Baren kommer att vara öppen och vi kommer ha en urkul stund där man kan prata med andra lag och med funktionärer för att jämföra dagen och dra historier.

- Packlista (rekommenderad):
Fulladdad smartphone + powerbank 
Anteckningsblock 
Penna
Karta
Dryck 
Energibars (lunch?)
Plånbok
Gott humör

- Vi kommer ha löpande information och lägga ut hjälp till att lösa ledtrådar på Facebook och Instagram under tävlingen. Tagga gärna er själva och era vänner och använd #stadsjakten och #stadsjakten2020 om ni lägger upp bilder!

- Läs gärna igenom reglerna en sista gång innan tävlingsstart! Ni hittar dem här: 

http://stadsjakten.nu/regler/officiella-regler/

TÄVLINGSINFO 2020

äventyrstävling, äventyr göteborg, äventyr malmö, äventyr, aktivitet göteborg, aktivitet familj, familjeaktivitet, stadsjakten
Start och Mål

Start och mål i Göteborg kommer uppdateras när det är klart. Starten går kl 10.00, vi börjar på scen ca 09.30, kom i god tid. Speciellt om du ska hämta upp startkit innan start. Registreringen stänger 09.30.

Läkare

Vid start och målområdet kommer finnas läkare på plats. Om skadan skulle vara framme, ta kontakt med närmaste funktionär som har numret till läkaren. Denne gör då en första bedömning av behandling.

Mat och dryck

Ute på banan finns ingen mat och dryck i vår regi. Man kan välja att stanna på en restaurang och äta eller bära med sig matsäck. Glöm ej vatten! På efterfesten kommer det finnas mat och dryck till salu.

Vätska

Då det inte finns någon bestämd bana att ta sig runt på så finns det inga vätskestationer. Ta med vattenflaska som kan fyllas på under dagen. Vi är glada över att Vitamin Well sponsrar oss i båda städerna och erbjuder en dryck var innan start.

TÄVLINGSDETALJER

BANSTRÄCKNING

Eftersom varje lag får ta utmaningarna i valfri ordning finns det ingen bansträckning. Det enda lagen har att förhålla sig till är att starten går kl 10 och målet stänger kl 16. 

Kontakt

Häng med socialt

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Paradise Event & Design